236730-pizzaDieten som ligger på allas tunga just nu är 5:2- dieten. En diet som blivit otroligt hyllad och en diet som många säger ger en helt ny livsstil och sundare liv. Detta då vi människor och kroppen mår bra om man fastar så kroppen hinner ifatt. För faktum är att vi människor äter mer mat idag än vad vi egentligen behöver. Denna diet är ganska enkel till skillnad från andra dieter där du behöver ha stor koll på vad all mat innehåller. Här får du äta vad du vill under fem dagar medan de andra två dagarna ska du hålla ett lågt kaloriintal på ungefär 500-600 kalorier om dagen. Viktigt är att dina fastedagar inte ska komma efter varandra.

Kom igång!

”Kaloriberäknade och speciellt utvalda frukostar, luncher och middagar för veckans alla dagar. Speciella recept för dina fastedagar och unika hjälpmedel som snabbt räknar ut ditt kaloriintag. Nya recept varje vecka!” (kom igång)

Citatet kommer från 52.mabra.com där du enklare kan komma igång, få recept och motivation att börja och att följa denna härliga diet under lång tid. Ja, att göra det till din livsstil och känna att du mår mycket bättre. För egentligen så är det inte så svårt att komma igång. Men vad du kan tänka på är att känna efter hur din kropp mår och vad du mår bäst av. Variera ditt kaloriintag så du känner att du mår bra och vill du bara fasta under en dag i veckan så börja med det. Här handlar det om att du själv ska känna att du mår bra och att du gör din kropp lycklig.

Ta dig en funderare och tänk hur ditt liv skulle kunna bli om du gav dig hän denna diet. Och ta en månad att testa för att se om detta är något för dig. Vad har du att förlora? Ingenting! Du har bara otroligt mycket att vinna!