Många av er ställer sig säkert frågande till vad arktisk alkohol egentligen är? Som tur är så finns det inget riktigt rätt svar på detta, utan det varierar helt beroende på vad man talar om. Det finns allt ifrån arktisk vodka, till arktisk fin Whisky. Egentligen spelar det inte så stor roll vilken typ av alkohol det är, bara den är av arktiskt ursprung.

För visst måste vi väl ändå alla hålla med om att all sprit som är av arktisk härkomst är den allra finaste och godaste som finns. Att kunna avnjut ett glass av den arktiska härkomsten är en dekadens alla borde unna sig lite oftare. Då vi svenskar dricker alkohol och sprit så pass ofta, borde vi även se till att det vi dricker är av rätt ursprung och kaliber. För vem vill egentligen dricka ur en vattenpöl?

Gourmet är ordet vi borde fokusera på mer, och istället försöka sluta nöja oss med det som vi tror duger. För varför ska vi egentligen behöva nöja oss med det mediokra och det som är lagom? Har inte vi svenskar och andra runt om Norden varit lagom tillräckligt nu. Nej, lagom står mig upp över halsen så det står härlgia till. Mer gourmet, mer arktik!